SOL NEGRU Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon
Vin sec roșu, anul recoltei 2018
Vin cu Indicație Geografică Protejată, Codru
Solul Negru Moldovenesc este un tip de sol cu calități unice și o raritate în lume, fiind prezent numai pe 1.8% din toată suprafața pământului.
lar noi avem privilegiul de a cultiva vița de vie, de a recolta struguri și de a produce vinuri cu calități deosebite de toate celelalte din lume datorită acestui SOL.
Vă invităm să împărtășiți și să savurați cu noi din comoara adevărată a țării noastre.
Temperatura de păstrare +5… +20°C în încăperi uscate și bine ventilate cu umiditatea relativă de max. 85%.
58,00 lei 29,00 lei
| AROME | afine, prune, cireșe sălbatice |
|---|---|
| ASOCIERE GASTRONOMICĂ | somon cu sos de muștar; iepure la ceaun |
| SOI/CUPAJ | 100% Cabernet Sauvignon |
| TIP | vin roșu sec, maturat |
| SOL | cernoziom |
| REGIUNE VINICOLĂ/ZONA | Codru |
| NOTE GUSTATIVE | note de trufe, condimente, fructe roșii uscate |
| VOLUM | 0.75 l |
| ALCOOL | 13.5 % |
| ZAHĂR | 5,5g/l |
| FERMENTARE | 14 – 16 zile în fermentatoare la 23 – 24 °C; s-a efectuat Délestage de 2 ori |
| TEMPERATURA DE SERVIRE | 14 – 16 °C |




