VELVET Ancellotta
Asconi Ancellotta vin rosu dulce. Vinul se etalează în pahar cu un roșu intens și un buchet fructat irezistibil. Caracterul acestui vin prezintă note de fructe de pădure, mure și cireșe coapte. Gustul ușor dulceag este plin, fructuos și cu o persistență îndelungată datorat taninilor copți. Se combină perfect cu deserturile de ciocolată sau bucate ușor picante.
Temperatura de păstrare +5…+20 grade Celsius, în încăperi uscate și bine ventilate cu umiditate relativă de maxim 85%.
68,00 lei 34,00 lei
| AROME | afine, prune, cireșe sălbatice |
|---|---|
| ASOCIERE GASTRONOMICĂ | deserturile de ciocolată sau bucate ușor picante. |
| SOI/CUPAJ | 100% Ancellotta |
| TIP | vin roșu, dulce |
| SOL | cernoziom |
| REGIUNE VINICOLĂ/ZONA | Codru |
| NOTE GUSTATIVE | fructe de pădure, mure și cireșe coapte |
| VOLUM | 0.75 l |
| ALCOOL | 11% |
| ZAHĂR | 60 g/l |
| FERMENTARE | 10 – 15 zile în fermentatoare la 25 – 27 °C; s-a efectuat Délestage de 2 ori |
| TEMPERATURA DE SERVIRE | 8 – 10 °C |




